°C 9

Kuglačima Zaprešića treća pobjeda

01.10.2017.

Igor

Kuglači Zaprešića i dalje su jedina momčad Prve lige sa stopostotnim učinkom. I u trećem ovosezonskom nastupu Zaprešićani su bili uspješni. S dva osvojena boda jučer su se vratili iz Osijeka gdje su na kuglani Pampas sa 6:2 svladali domaće kuglače Osijeka. 

U meču gdje je nakon dva bloka rezultat bio 2:2 po broju osvojenih poena, pobjednik je definitivno odlučen u posljednjem, trećem bloku u kojem su za Zaprešić igrali Luka Bolanča i Nikola Uzelac koji su svojim suparnicima (Tutnjević, Cvitanušić/Harkanovac) prepustili tek dva seta. Prije njih poene su za Zaprešić osvajali Branislav Bogdanović i Mario Fridl, dok su svoje partije izgubili Branko Manev i Matija Mance. No, to se nije pokazalo pogubnim za meč.

Prvi pratitelj Zaprešića je drugi osječki klub Kandit koji nakon jučerašnje pobjede od 7,5-0,5 nad Rijekom ima pet bodova. Ostali rezultati trećeg kola su: Grmoščica-Novska 6:2, Mertojak-Poštar 7:1 i Bjelovar-Velebit 6:2.

Prvenstvo se nastavlja 14. listopada, a Zaprešićane očekuje gostovanje kod pretposljednje Novske koja je još uvijek bez bodova.