°C 6

Križ: Karate klub Kik srebrni na Prvenstvu Hrvatske

16.04.2018.

Redakcija

Najmanji, najmlađi ali i najborbeniji članovi Karate kluba Kik Križ ostvarili su dobre rezultate na Prvenstvu Hrvatske u borbama. Matej Gorić, natjecatelj kategorije učenika od 10 do 11 godina, ostvario je izuzetan uspjeh u starijoj kategoriji mlađih kadeta od 12 do 13 godina i osvojio srebrnu medalju.

Dobar nastup ostvario je i Filip Cvetko u kategoriji mlađih kadeta (57kilograma) no potrebno je napomenuti Filipovo dugo izbivanje s treninga zbog povrede što je sigurno jedan od uzroka izostanka boljeg rezultata.

I Mateo Čukelj prošlogodišnji prvak Hrvatske i vice prvak Balkana dao je svoj maksimum no zbog bolesti na početku sezone kao i izbivanje s treninga rezultat je ovoga puta izostao. Dominik Gecan, također prošlogodišnji šampion, nije sudjelovao na Prvenstvu Hrvatske jer je tjedan dana ranije na natjecanju u Đurđevcu slomio palac.

Jedna medalja u okolnostima povreda i bolesti koje su klub Kik snašle ove godine vrijedan je i zapažen uspjeh, a iz kluba se nadaju tradicionalno sjajnim rezultatima u nastavku sezone.

(Foto: Facebook Karate klub Kik Križ)