°C 10

Klanjac odnio titulu u Cvetkoviću, odigran i Veteranski turnir

20.08.2018.

Redakcija

"Cvetkovački nogometni turnir“ prošle je subote na stadionu „Iza Mikca“ doživio svoje četvrto izdanje koje je okupilo osamdesetak nogometaša svih dobnih uzrasta.

Organizatori su i ovog puta bili članovi Nogometnog kluba Cvetković koji su uz potporu mještana i prijatelja zaslužni za još jedan nogometni turnir za pamćenje.

Ove su godine organizatori otišli još korak dalje te uz tradicionalni „Cvetkovački turnir“ prvi puta paralelno održali i Veteranski turnir koji je također naišao na veliki odaziv igrača.

Za titulu najboljih nadmetalo se ukupno osam ekipa cvetkovačkih nogometaša, a odnijela ju je ekipa"Klanjac" dok je drugo mjesto pripalo ekipi "Sredenci desni", a treće momčadi "Vulica".

Najbolji golman turnira je Ivica Kosić, fair play igrač Anđelko Batušić, a najviše golova u protivničke mreže „pospremio“ je Dominik Mučnjak. Prestižnu titulu "Penal majstora" odnio je Dubravko Bakšić.

Veteranski turnir osvojila je ekipa NK Jaska, druga je bila ekipa NK Domagović, a treća NK Sveta Jana.

Turnir je i ove godine popraćen velikim brojem građana, susjeda, obitelji i prijatelja koji su se nakon turnira, zajedno sa sudionicima, uz živu muziku i bogatu gastronomsku ponudu zabavljali do kasno u noć.

Foto: Grad Jastrebarsko