°C 3

Inter remizirao u prvoj pripremnoj utakmici: Ispunila je svrhu

23.06.2019.

Damir Žbulj

Nakon nekoliko dana napornih treninga nogometaši Intera odigrali su i prvu pripremnu utakmicu za novu prvoligašku sezonu.

U Zaprešiću je gostovao slovenski Aluminij, a dvoboj je završio bez pobjednika, rezultatom 2:2 (2:1).

Inter je dva puta vodio, golovima s bijele točke Mazalovića u devetoj i Mamuta u 41. minuti.

Početkom nastavka Aluminij postavlja konačni rezultat.

Trener Toplak zbog zdravstvenih problema nije mogao računati na nekolicinu standardnih igrača, poput Coneva, Serderova, Savića...

U drugom poluvremenu dao je i priliku juniorima te igračima koji su tek stigli na probu.

"Zadovoljan sam ponajprije zato što se nitko nije ozlijedio. Utakmica je ispunila svrhu i njome smo zaključili prvi tjedan rada. Čak je i rezultat dobar, s obzirom na kadar kojim raspolažemo i sve probleme koji su nas snašli. Ogromne su zdravstvene teškoće u momčadi, ali od ponedjeljka moramo početi sa slaganjem sastava i krenuti u akciju dovođenja igrača," poručio je strateg Intera, a prenosi službena klupska stranica.

Protiv Aluminija su u početnoj postavi bili Frelih, Galić, Tatomirović, Nekić, Čeliković, Postonjski, Mazalović, Mlinar, Ljubić, Muslimović i Mamut, a još su igrali Matković, Bosec, Šinko, Soldo, Filipović, Špoljarić, Jurić, Mihael Benčić, Šimić, Bilobrk, Matija Benčić.

Iduća pripremna utakmica na rasporedu je u srijedu 26. lipnja od 18 sati ponovno u Zaprešiću, a protivnik je ekipa Nogometnog sindikata, odnosno igrača koji su trenutno bez profesionalnog ugovora.

(Foto: NK Inter Zaprešić)