°C 8

Inter popunio rupu u veznom redu, Petrović u stresnoj situaciji: Moramo biti pozitivni i hrabri

03.03.2020.

Damir Žbulj

Nogometaše Intera čeka novi veliki izazov, na gostovanju kod Rijeke u 25. kolu HT Prve lige.

Zaprešićka momčad je nakon poraza od Lokomotive ostala na osmoj poziciji sa 17 bodova, tek jednim više od Istre 1961 i Varaždina.

"Dosta smo oslabljeni i bit će veoma teško. No, tako je na Rujevici svima, ne samo nama. Moramo biti pozitivni i hrabri te vjerovati u uspjeh. Kako bismo nešto napravili, Rijeka mora biti u slabijem izdanju, a mi na vrhunskoj razini," najavio je trener Željko Petrović, koji u utorak od 19 sati na Rujevici neće moći računati na 'kartonirane' Serderova i Coneva, zbog zdravstvenih problema nema niti Mlinara, dok će Postonjski zbog ozljede koljena pauzirati mjesec dana.

PETROVIĆ KOD PETROVIĆA

Prazninu u veznoj liniji pokušat će popuniti Todor Petrović, 25-godišnji nogometaš iz Glamoča, koji je bio član Zemuna, Voždovca, druge ekipe španjolskog Xereza...

U redove Žutih stiže iz Ukrajine, gdje je nastupao za Vorskla Poltavu.

"Imali smo peh s ozljedom Mlinara, a sada smo ostali i bez Postonjskog. S njegovom ozljedom mnogo smo izgubili i igrači su toga svjesni. U stresnoj smo situaciji, ali trudimo se taj stres maknuti s igrača. Rijeka ima fenomenalnu ekipu, zna igrati, ali nije ni ona bez problema. Izgubila je u Maksimiru, konkurenti na tablici su blizu. Sada smo potpuno usmjereni na Riječane, a nakon te utakmice vidjet ćemo što i kako dalje," zaključio je strateg Intera.

U utorak još igraju Lokomotiva i Slaven Belupo, dok će u srijedu Osijek gostovati u Puli, Gorica u Varaždinu, a na Poljudu se igra najveći hrvatski derbi Hajduka i Dinama.