°C 5

Igrači na odmoru, radovi na stadionu

07.06.2019.

Damir Žbulj

Iako je prvenstvena pauza u HNK Gorica ozbiljno se pripremaju za novu sezonu, iako će prva momčad ponovno biti na okupu za tjedan dana.

"U tijeku su možda i najopsežniji radovi u povijesti kluba," poručio je predsjednik Nenad Črnko.

Saniraju se tereni, svlačionice, kupaonice, treneri dobivaju nove urednije prostore, gradi se i uređuje prostor za VAR, još jedna vrata s brojačem posjetitelja na istočnoj strani stadiona, a na Zapadu se radi potpuna rekonstrukciju VIP prostora te se povećava i modernizira prostor za medije.

Poboljšat će se i kvaliteta video nadzora i stadion će nadzirati 16 kamera koje vide svaki detalj bez obzira na vremenske uvjete.

"Do početka prvenstva dovršit ćemo i prostoriju za hitnu medicinsku pomoć na zapadnoj tribini i ispuniti sve potrebne uvjete za UEFA natjecanja koja u budućnosti i očekujemo u našem gradu i na ovom stadionu. Hvala vrijednim ljudima iz Ustanove za upravljanje ŠRC koji su zapeli u finišu istim intenzitetom kao i naša momčad u proljeće," dodao je Črnko.

Marijan Čabraja sigurno će propustiti početak priprema i prvu prozivku Sergeja Jakirovića, pošto je među odabranim u-21 reprezentativcima na U-21 Europsko prvenstvo u San Marinu i Italiji.

-->> Gorica ima predstavnika među 'malim' Vatrenima na Euru

Napadač Farouk Miya branit će boje Ugande na Afričkom kupu nacija, koji počinje 21. lipnja i traje do 19. srpnja.

Krenule su u prodaju i godišnje ulaznice za novu sezonu, koje po cijeni od 150 kuna do 30. lipnja možete kupiti u tajništvu kluba, radnim danom od 10 do 12 ili od 15 do 17 sati.

Igrači i treneri Gorice uživaju u više nego zasluženom odmoru. Internacionalci su se rasuli po svijetu, vratili svojim kućama, dok su 'domaći' dečki 'zbrisali' na naš Jadran.

Recimo, Kristijan Kahlina s djevojkom uživa na Braču, dok je njegov imenjak Lovrić pauzu od nogometa odlučio iskoristiti za zaruke.

 

Monika Conjar, jedna od najboljih hrvatskih nogometašica, prvakinja Hrvatske sa ŽNK Split i malonogometašica MNK Meteora Futsal, rekla je sudbonosno DA...