°C 3

HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce

15.01.2018.

ivana

Finalnom danu HVIDRA-inog malonogometnog turnira koji je jučer završio u Velikoj Gorici prijetio je neviđeni skandal. Naime, finalna je utakmica kasnila više od pedeset minuta jer se čekalo gotovo cijelu momčad Staklo Matića CB Absolute koja je igrala i u finalu turnira u Vrbovcu.

Samo zahvaljujući razumijevanju momčadi CBF Prestige Tupek Auto susret je odigran, no velika većina okupljenih gledatelja napustila je Srednjoškolsku dvoranu te je finalna utakmica odigrana pred nikad manjim brojem posjetitelja.

Nažalost, sama je utakmica u dva navrata bila na rubu prekida zbog napada na suce, a kasnije zbog naguravanja igrača obiju momčadi. Osim toga, kod rezultata u 5:2 u korist sastava CBF Prestige Tupek Auto posljednja minuta susreta nije niti odigrana.

Organizatori ovo nisu zaslužili

Umjesto da završni dan i završna utakmica budu dostojanstveni i svečani, svi napori organizatora koji su stvari do posljednjeg dana držali pod kontrom izmakli su stanju stvari, čime je nažalost bačena mala ljaga na završnicu turnira, što organizatori, kao ni okupljeni posjetitelji nisu zavrijedili.

Treće mjesto osvojila je momčad Centroplimont Dubeca UTD koja je nakon boljeg izvođenja udaraca porazila CB Kod Rojca, koji je u polufinalnom susretu pokleknuo u srazu s kasnijim pobjednicima turnira. Upravo je veselje trećeplasiranog sastava kojem su se kasnije pridružili i igrači pobjedničke momčadi bio i najljepši trenutak finalnog dana.



DC Grzela Futura Dental obranila naslov

Naslov u veteranskoj konkurenciji obranila je momčad DC Grzela Futura Dental koja je u finalu s 2:1 svladala SC Flegar Splat TePe, dok su treći bili igrači CB Li la koji svoj susret nisu odigrali, jer njihovi suparnici iz CB Kova&CB Happyness nisu niti došli na susret.   

Nagrade najboljim momčadima i pojedincima uručivali su predsjednik HVIDRA-e Velika Gorica Miljenko Marić, predsjednik Nogometnog saveza Velika Gorica Željko Mihalj, te zamjenici gradonačelnika Krešimir Ačkar i Ervin Kolarec.

REZULTATI ZAVRŠNICE TURNIRA

TURNIR SENIORA

POLUFINALA: CENTROPLIMONT DUBEC UTD – STAKLO MATIĆ CB ABSOLUTE 1:1 (1:3- 7m) (Bandić/Duvnjak), CB KOD ROJCA – CBF PRESTIGE TUPEK AUTO 1:4 (Muhar/ Vidaković, Spajić, Grgić, J. Jozić)

ZA TREĆE MJESTO: CENTROPLIMONT DUBEC UTD – CB KOD ROJCA 1:1 (3:1-7m) (Čavlina/Čolić)

FINALE: STAKLO MATIĆ CB ABSOLUTE – CBF PRESTIGE TUPEK AUTO 2:5 (Mostarlić, Toš/ Majić, J. Jurić, Gavrić- Tomić, V. Jurić, Grgić)

NAJBOLJA ŠESTORKA TURNIRA: Luka Grgić (CBF Prestige Tupek Auto, Ivan Lekić (Centroplimont Dubec UTD), Luka Toš (Staklo Matić CB Absolute), Zvone Maloča (CBF Prestige Tupek Auto), Josip Spajić (CBF Prestige Tupek Auto), Josip Jurić (CBF Prestige Tupek Auto)

 

TURNIR VETERANA

ZA TREĆE MJESTO: CB LI LA – CB KOVA&CB HAPPYNESS 3:0 (BB)

FINALE: DC GRZELA FUTURA DENTAL – SC FLEGAR SPLAT TEPE 2:1 (Smolčić, Ceboci/ Miljković)

NAJBOLJI VRATAR: Ivan Bokulić (SC Flegar Splat Tepe)

NAJBOLJI STRIJELAC: Korab Morina (CB Li la)

NAJBOLJI IGRAČ: Nikola Smolčić (DC Grzela Futura Dental)

 

TURNIR LIMAČA

POLUFINALA: DUGO SELO – GORICA VM 0:0 (7:6- 7m), UDARNIK-TEMA TIM 0:1

ZA TREĆE MJESTO: GORICA VM – UDARNIK 0:0 (2:1- 7m)

FINALE: TEMA TIM – DUGO SELO 3:1

 

(Dr)

Galerija slika

HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce HVIDRA 2018: Pobjeda CBF Prestige Tupek Auta u sjeni kašnjenja i napada na suce