°C 7

Humanitarka prebačena u kolovoz, Goričani se priključili inicijativi 'Želim pomoći'

06.04.2020.

Damir Žbulj

Nažalost, baš poput svih ostalih sportskih i društvenih manifestacija u Hrvatskoj, ali i širom svijeta, velikogorička Humanitarka u svom sedmom izdanju neće se održati kako je prvotno bilo zakazano, krajem svibnja.

Svjetska pandemija koronavirusa trenutno je praktički zaustavila život kakav smo poznavali, zdravlje je u prvom planu, a sve ostalo će izgleda pričekati neka bolja vremena.

Goričani su novi termin sedmog izdanja Humanitarke predvidjeli za 29. kolovoza, a iskreno se nadamo kako više neće biti potrebno nikakvo odgađanje...

"Nadamo se svi da će do kraja kolovoza ova pandemija biti samo neka ružna prošlost, a zdravstvene prilike dozvoliti druženja i okupljanja na kakva smo navikli u ovih proteklih šest godina. Vođeni optimizmom i pozitivom novi termin bit će krajem kolovoza," poručili su organizatori.

"Do tada, čuvajte svoje zdravlje, zdravlje svojih najbližih kao i svih ostalih, a za druženje, vrhunski nogač i odbojku na pijesku možemo pričekati još malo..."

ŽELIM POMOĆI

Goričani su se u ova zahtjevna vremena, kao i nebrojeno puta ranije, odlučili dodatno angažirati u humanitarnom radu te će od ponedjeljka biti dio inicijative 'Želim pomoći', koja se brine da osobama koje same to nisu u mogućnosti u Velikoj Gorici nabave i dostave sve ono što im je potrebno, od hrane i lijekova pa do svih drugih nužnih potrepština.

"Dostavljena im je sva potrebna zaštitna oprema, dobro nam došli," poručile su djevojke iz inicijative građana 'Želim pomoći', Ana (099 565 5922), Jelena (098 9316 021), Petra (095 508 1397) i Sandra (091 222 0202).