°C 13

Hrvatske reprezentativke okupile se u Velikoj Gorici, treniraju u Kurilovcu i Mičevcu

02.10.2019.

Damir Žbulj

Hrvatske nogometne reprezentativke pripremat će se u Velikoj Gorici uoči važne kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo na gostovanju kod Švicarske.

Izbornik Mate Prskalo objavio je popis igračica za okršaj sa Švicarkama na kojem su Doris Bačić (Juventus), Leonarda Balog (St. Pölten), Matea Bošnjak (Split), Iva Bukač (Split), Petra Pezelj (Split), Ana Dujmović (Split), Helena Spajić (Horn), Mihaela Horvat (Horn), Ana Jelenčić (Avaldsnes), Iva Landeka (Montpellier), Izabela Lojna (Osijek), Nensi Adamović (Donat), Antonia Dulčić (Split), Kristina Nevrkla (Osijek), Tea Pedić (Split), Ivana Rudelić (Bayer Leverkusen), Anela Lubina (Split), Kristina Šundov (Basel), Sandra Žigić (Milan) i Maja Joščak (MLE Sport Egyesulet).

Kvalifikacije su Hrvatice započele 2:1 pobjedom u Litvi, kod Belgije su poražene 6:1, dok sa Švicarskom igraju 8. listopada u Thunu.

Okupljanje je u utorak u našem gradu, gdje će naše nogometašice boraviti sve do 7. listopada, dok će trenirati na terenima u Kurilovcu i Mičevcu.