°C 11

Goričani napunili mrežu nekad velikog Zagreba, za četvrtfinale Kupa igraju protiv Hajduka

26.09.2019.

Damir Žbulj

Kao što se i očekivalo Gorica nije imala nikakvih problema u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Zagreba, nekadašnjeg prvaka Hrvatske, a danas kluba koji životari u društvu četvrtoligaša...

Trener Jakirović je ispremiješao početni sastav, dobro mu je došla ova utakmica da Čabraja i Lovrić odrade suspenzije zbog crvenih kartona prije prvenstvenog gostovanja u Zaprešiću, a ekipa koja je dobila priliku ozbiljno je i profesionalno odradila svoj posao te je na terenu deklasirala suparnika i na kraju slavila uvjerljivu 8:0 pobjedu.

Goričane sada očekuje pravi spektakl, na Gradski stadion u osmini finala Kupa krajem listopada dolazi splitski Hajduk, samo nekoliko dana prije prvenstvenog okršaja istih suparnika u našem gradu!

U samom otvaranju dvoboja raspucan je bio Justin Mathieu, koji je mrežu gostiju zatresao i u šestoj i osmoj minuti, a s dva pogotka u prvom poluvremenu sjajno se nadovezao Lukasz Zwolinski.

U nastavku je dvostruki strijelac bio Cherif Ndiaye, sjajna je vijest zgoditak povratnika nakon ozljede Martina Maloče, dok je priču u finišu susreta zaključio raspoloženi Matija Dvorneković, koji je u ovom dvoboju podijelio i nekoliko asistencija.

Nakon dvije prvenstvene utakmice bez postignutog pogotka i sa samo jednim osvojenim bodom ovaj je 'pucački trening' dobro došao Jakirovićevoj momčadi prije nedjeljnog gostovanja kod Intera u Zaprešiću, u desetom kolu HT Prve lige.