°C 5

Dugoselkama bod u Vranjicu

26.09.2017.

Igor

S prvog ovogodišnjeg gostovanja rukometašice Dugog Sela vraćaju se s bodom u utakmici s dva različita poluvremena. Konačni rezultat bio je 22:22 s time da su igračice trenera Nenada Plašića u drugih 30 minuta uspjele nadoknaditi zaostatak od pet zgoditaka (16:11). 

Iako su Dugoselke dobro ušle u utakmicu i povele s 5:2, domaće rukometašice serijom 12:2 stječu prednost od sedam zgoditaka (14:7). Sve do 55. minute lovile su gostujuće igračice rezultatski zaostatak da bi konačno izjednačile na 21:21 odvevši utakmicu u neizvjesnu završnicu nakon koje nije bilo pobjednika.

-Iako je bilo prilike za pobjedu, na kraju realno treba biti zadovoljan i osvojenim bodom s obzirom na to da smo veliki dio utakmice bili u zaostatku- poručuju iz dugoselskog kluba.

Rukometašice Ivanića bile su bez šanse na gostovanju u Koprivnici kod višestrukih prvakinja Hrvatske gdje su doživjele poraz od 41:21.

Ovog vikenda zbog reprezentativnog okupljanja nema ligaškog kola, a u susretima trećeg kola koji su na rasporedu 7./8. listopada Dugo Selo '55 ugostit će ekipu Splita, dok Ivanićankama u goste stiže Umag.