°C 7

Dubrava deklasirala Ban Jelačić

13.11.2017.

Igor

U najboljoj utakmici ove polusezone nogometaši Dubrave iskazali su potpunu dominaciju nad igračima Bana Jelačića. Goste iz Vukovine koji su u Dubravu doputovali sa samo jedanaest igrača porazili su s 5:0.

Iako je domaća momčad nastupila bez kartoniranih Štefanca i Brtana, pobjeda protiv vukovinskih Banova niti jednog trenutka nije došla u pitanje, jer domaći su igrači odličnu utakmicu u kojoj je posebno nadahnut bio kapetan Ivan Leboš koji je bio besprijekoran. Odličnu partiju okrunio je s dva pogotka, a mrežu skromnih gostiju pogađali su još Milan Suša, Luka Crnoja te Ivan Matić.

-Rezultat je prava slika onoga što se odvijalo na terenu. Na posljednja dva gostovanja kod Meštrice i Mraclina, očekujemo još pokoji bod da učvrstimo svoju poziciju u sredini redoslijeda- istaknuo je Matija Bujana iz Dubrave, čiji su se igrači na najbolji mogući način oprostili od domaćih navijača.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 14. KOLO
NK DUBRAVA – NK BAN JELAČIĆ 5:0
STRIJELCI: 1:0 Suša (25), 2:0 L. Crnoja (43), 3:0 Leboš (75), 4:0 Matić (79), 5:0 Leboš (88)
NK DUBRAVA: Hendak, B. Crnoja, Leboš, Fulir (od 82. Dlaka), Matić, Vidović (od 86. Pejazić), Suša, Brkljačić, Besednik, Mesarić (od 88. Tomić), L. Crnoja. TRENER: Dražen Fulir
NK BAN JELAČIĆ: Križanac, Šipušić, Cvek-Šekuljica, Kovačević, Zlodi, Nikić, Gmižić, Šanović, Hrkovac, Vrban, Ćosić. TRENER: Davor Bosnar