°C 7

1. ŽNL: Turopoljac pobjedom u Obrezini osigurao jesenski naslov

20.11.2017.

Igor

Kolo prije kraja jesenskog dijela prvenstva nogometaši Turopoljca pobjedom u Obrezini nad Mladosti osigurali su jesenski naslov. Kako je Sava (SH) doživjela poraz u Zvekovcu (1:0), a Sloga odigrala posljednji jesenski susret, njihovu prednost nitko ne može dostići budući da pred Dinamo Hidrelom imaju četiri, a pred Savom šest bodova prednosti. 

U Obrezini kod Mladosti igrači Turopoljca nošeni velikom podrškom svojih navijača stigli su do još jedne uvjerljive pobjede. Završilo je sa 6:0, a moglo je kažu Kučani biti i uvjerljivije. Dvostruki strijelac bio je Vjekoslav Lučić, dok su mrežu domaće Mladosti jednom zatresli Ivan Šestok, Branislav Bušić, Matija Fabijančić i Ante Cavrić. 

-Došli smo tamo s namjerom da osvojimo tri boda što smo i ostvarili. U početku je bilo teško, no kada smo zabili prvi gol stvari su sjele na svoje mjesto, jer naša kvaliteta i bolja igra presudili su- o utakmici će trener Turopoljca, Željko Zagorac, koji je nastavio tamo gdje je stao njegov prethodnik Mario Paviša.

-Ekipu sam zatekao na prvom mjestu, a dočekala me jako dobra atmosfera tako da u takvoj sredini nije teško raditi- nastavio je Zagorac koji za kormilom kluba iz Kuča još uvijek nije doživio poraz.

Želeći se dečkima zahvaliti na sjajno odrađenom poslu Uprava kluba predvođena sportskim direktorom Franjom Berkovićem poslije susreta u Obrezini organizirala je prigodni domjenak u Pastuhu. To je kažu tek simbolično, jer prava se fešta u Kučama sprema za dva tjedna kada bi revijalnu utakmicu trebali odigrati seniori i veterani Turopoljca.

-Odlično izdanje, sjajna podrška naših navijača koji su u velikom broju došli u Obrezinu. To je dokaz sjajne atmosfere unutar i oko kluba- kratko će Berković.

Uspješnu jesensku dionicu Turopoljac će zaključiti u subotu gostovanjem u Hruščici kod Save.