°C 2

U Samoboru najviše "najdoktora", slijede Gorica i Zaprešić

11.12.2018.

Ivana Ćurić

Portal najdoktor.com objavio je popis najboljih doktora u Hrvatskoj u 2018. godini. Među najboljima po komentarima pacijenata našlo se i 12 doktora koji rade na području Zagrebačke županije.

Portal je doktore ocjenjivao po komentarima samih pacijenata, po ovim kriterijima: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara, te kvaliteta samih komentara.

Ovo je peta godina objave popisa najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, kako navodi portal najdoktor.com.

Kada je u pitanju područje naše županije, najviše najdoktora ima Samobor, Tamo su pacijenti posebno pohvalili rad doktora ginekologije Nenada Škvorca, zatim doktoricu obiteljske medicine Ivanu Prpić-Znidarčić, pedijatricu Ilonku Artuković te stomatologa Ivicu Kneževića.

Među najdoktorima iz Velike Gorice našla su se tri imena, istaknuta je doktorica obiteljske medicine Sanja Šikić-Kukić, zatim pedijatrica Kornelija Kovač i radiolog Ivan Nikola Leder.

U Zaprešiću su građani najzadovoljniji radom doktorice Davorke Vitlov-Čirjak, pedijatrice, te ginekologom dr. Magidom Ayoubom koji su također među Najdoktorima za 2018. godinu.

Tu je još i dr. Dejan Šakoronja, ginekolog iz Jastrebarskog te dr. Maja Milinković, doktorica obiteljske medicine iz Svete Nedelje. Na listi se također našao i dr. Zahi Khouri koji ima privatne ordinacije u Zagrebu, Velikoj Gorici i Ivanić-Gradu.

Cijeli popis pogledajte OVDJE.