°C 10

Nezaposlenima s područja Svete Nedelje besplatan prijevoz na Sajam poslova

31.10.2019.

Romana Šimek

Hrvatski zavod za zapošljavanje će dana 06. studenog 2019. godine u vremenu od 09.00 do 16.00 sati u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb održati Sajam poslova.

Grad Sveta Nedelja partner je na provedbi ovog projekta te je osiguran iznos od 2.000,00 kuna za pokriće troška autobusnog prijevoza za nezaposlene osobe s područja Grada Svete Nedelje.

Na ovogodišnjem sajmu poslova oko stotinjak poslodavaca imat će priliku putem izložbenih pultova i/ili kroz multimedijske prezentacije predstaviti svoje kadrovske potrebe, pronaći odgovarajućeg radnika i prikupiti informacije o kompetencijama tražitelja zaposlenja kao potencijalnim zaposlenicima, a tražitelji zaposlenja/nezaposlene osobe predstaviti se poslodavcima u cilju mogućeg zapošljavanja.

Održat će se i različite radionice usmjerene na pripremu nezaposlenih osoba za uspješno traženje posla, profesionalno informiranje o razvoju karijere, tribine o mogućnostima zapošljavanja, te provoditi ciljani razgovori s tražiteljima posla.