°C 5

Isprobajte virtualnu šetnju Zagrebačkom županijom

02.08.2018.

Maja Peranić

Jednostavnim "skokovima" iz jednog grada naše lijepe županije u drugi moći ćete i virtualno doživjeti njezine čari, upoznati prirodne, povijesne i kulturne ljepote i druge znamenitosti Samobora, Jastrebarskog, Velike Gorice, Zaprešića, Dugog Sela, Vrbovca, Svete Nedelje, Ivanić-Grada, Svetog Ivana Zeline i njihove okolice. Krenite!

Riječ je o suvremenom, inovativnom i interaktivnom vizualnom prikazu gradova i okolice iz zraka koristeći najnovije webVR tehnologije, ističu iz Turističke zajednice Zagrebačke županije koja je virtualnu šetnju kroz našu županiju u 360 stupnjeva izradila u suradnji s tvrtkom 360 Provideo.

-Na ovaj način nudimo vam novo i drugačije iskustvo razgledavanja županije te predstavljanje njezinih atrakcija uz mogućnost orijentiranja kroz prirodne, povijesne, kulturne i gastronomske znamenitosti-priopćili su iz Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Virtualnu šetnju moguće je koristiti na svim tipovima uređaja, od PC-a, pametnog telefona ili tableta, uz dodatnu mogućnost pregleda preko virtualnih naočala. Isprobajte je i vi – ovdje.