°C 22

Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain

08.07.2019.

Petar Brnada

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 34-godišnjakom i 25-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", izvijestili su iz PUZ-a.

Kako navode iz policije, sumnja se da su osumnjičeni sadili, sušili, usitnjavali i vagali marihuanu u namjeri za daljnju preprodaju na širem području Zaprešića u kući.

Naime, u četvrtak, 4. srpnja, u poslijepodnevnim satima, policijski službenici su zatekli prvog 25-godišnjaka koji im je predao vrećicu s oko 3 grama marihuane.

-Drugi dan, temeljem naloga suda obavljena je pretraga kuće kojim se koriste osumnjičeni i tom prilikom je pronađen improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka i zasađenih 230 stabljika marihuane, a pretragom osobnog automobila kojim se koriste 34-godišnjak i drugi 25-godišnjak pronađena je prozirna vrećica s oko 100 grama kokaina- priopćili su iz PUZ-a.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Foto: Policijska uprava zagrebačka

Galerija slika

Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain Improvizirani laboratorij u kući u Zaprešiću: Uz 230 stabljika marihuane pronašli i kokain