°C 11

Hoće li Zmajlović udovoljiti većini, sutra je rok?

14.12.2017.

Igor

Novoformirana većina Skupštine Zagrebačke županije 30. studenoga je predala zahtjev za sazivanje sjednice. Nažalost, njezin još uvijek aktualni predsjednik, SDP-ov Mihael Zmajlović još uvijek se nije oglasio po tom pitanju. Svoj su zahtjev nova većina je potkrijepila s 26 potpisa.

Čega li se boji još uvijek aktualni predsjednik Mihael Zmajlović da odbija sazvati Skupštinu? I dok novoformirana većina očekuje da se predsjednik oglasi, jer sutra je zakonski rok, on još uvijek iz nekog razloga pokušava osporiti tu većinu.

Štoviše, za danas je sazvao i pressicu na kojoj će se zajedno uz njega novinarima obratiti i župan Kožić, kojeg nije bilo za nedavne pressice koju su u Saboru održali Zmajlović i Beljak. Nadzire li se u nepojavljivaju Kožića u Saboru, a sada Beljaka na ovoj pressici izostanak komunikacije između čelnih ljudi HSS-a?

Kakve će odgovore ponuditi župan Kožić te Zmajlović ostaje nam da vidimo, jedino što se sa sigurnošću može ustvrditi je kako su dani Mihaela Zmajlovića kao predsjednika Skupštine odbrojani, u što nas je uvjerilo više sugovornika s kojima smo razgovarali.

Galerija slika

Hoće li Zmajlović udovoljiti većini, sutra je rok? Hoće li Zmajlović udovoljiti većini, sutra je rok? Hoće li Zmajlović udovoljiti većini, sutra je rok? Hoće li Zmajlović udovoljiti većini, sutra je rok?