°C 11

Zaprešić se pretvara u Ledenu bajku

22.11.2017.

majai

Blagdanski ugođaj u Zaprešiću donosi i ove godine manifestacija Ledena bajka koja će uz veliko klizalište na Trgu Ivana Pavla II obogatiti adventske dane brojnim događanjima za građane.

Ledena bajka prekrasna je priča sa zaprešićkim klizalištem, prigodnom blagdanskom ponudom, najboljim kuhanim vinima i zimskim gurmanskim specijalitetima. Od 1. prosinca do 7. siječnja Trg Ivana Pavla II pretvorit će se u bajkovitu ledenu oazu koja će u srce Zaprešića donijeti niz zabavnih sadržaja za sve uzraste.

Bit će tu koncerti Crvene Jabuke i Kiće Slabinca, organizirani doček Svetog Nikole i Djeda Mraza, proslava Štefanja, Festival bajki te brojne druge zanimljivosti za velike i male.

Zaprešićani će na trgu moći dočekati i Novu Godinu, a sprema se i Doček za najmlađe. Festivali kobasa i kuhanog vina ponudit će posjetiteljima velik izbor delicija kako bi se zagrijali u nadolazećim zimskim danima.

Svečano otvorenje Ledene bajke u Zaprešiću zakazano je za petak, 1. prosinca u 17 sati kada će klizanje biti besplatno. Preostale dana klizalište će biti otvoreno od 17 do 22 sata radnim danom, od 10 do 23 sata vikendom, na Badnjak od 10 do 19 sati, a na Božić od 17 do 23 sata.

Sve informacije o Ledenoj bajci u Zaprešiću možete pronaći ovdje.