°C 9

U Jaski klinci kližu i uče hokej

28.12.2017.

majai

Na klizalištu postavljenom u centru Jastrebarskog traju škole klizanja i hokeja na ledu. Osnove klizanja savladalo je već 158 vrtićaraca, a sada su na redu osnovnoškolci.

Ovogodišnja škola klizanja i škola hokeja za osnovnoškolce u Jastrebarskom trajat će u vremenu zimskih praznika do 9. siječnja i to na klizalištu na Strossmayerovom trgu. Školu klizanja kao i svake godine organiziraju Turistička zajednica Grada Jastrebarskog i Društvo naša djeca Jastrebarsko, a ove joj je godine pridružena i škola hokeja.

-Ovakvim kreativnim provođenjem slobodnog vremena za vrijeme praznika, djeca će na zabavan način naučiti i unaprijediti vještine na ledu – ističu organizatori koji su ove godine školu klizanja podijelili na početnu i naprednu.

Grupe se održavaju svakodnevno u jutarnjim terminima tako da je za građanstvo klizalište radnim danom otvoreno od 12 do 22 sata.

Svi polaznici škole klizanja i hokeja po završetku programa primit će priznanja za uspješno sudjelovanje u programu, a prošlog ih je vikenda dobilo 158 malih vrtićaraca iz pet vrtićkih grupa.

 

Ovogodišnji treneri škole klizanja bili su Gabrijela Fabijanić, Bruno Vađina, Mia Medvedovski, Filip Lacković Frkonja i Ana Lojen, a uz njihovo budno oko i poduku kvalitetniji rad na ledu omogućila je i novonabavljena oprema – klizaljke i kacige koje su kupljene s ciljem poboljšanja kvalitete škole klizanja, ali i klizanja u redovnim terminima za građanstvo, izvijestila je Turistička zajednica.

(Maja Ivčić/foto: Grad Jastrebarsko)