°C 22

Prometnice koje će biti zatvorene zbog samoborske Noćne utrke

23.05.2019.

Romana Šimek

Povodom Noćne utrke grada Samobora i Cvjetnog korza Trg i okolne ulice će nakratko biti zatvoreni za promet.

U petak, 24. svibnja promet će biti zatvoren u vremenu od 17:30 do 22:00 sata:

na Trgu kralja Tomislava, na dijelu Perkovčeve ulice od raskrižja s Dalmatinskom ulicom do Trga kralja Tomislava, na dijelu Ulice svete Ane od Ulice Franza Listza do Trga kralja Tomislava, u Langovoj ulici, u Odvojku Ulice Vladimira Nazora, u Ulici Vladimira Nazora, od raskrižja s Odvojkom Ul. Vladimira nazora do Mirnovečke ceste, u Kleščićevoj ulici, u Milakovićevoj ulici, u Kompaerovoj ulici, u Ulici Grič u Dalmatinskoj ulici u Vukovarskoj ulici, u Ivanščakovoj ulici, u Mlinskoj ulici, u Ulici Hrvatske bratske zajednice, u Zagrebačkoj ulici u Ulici Zlatka Price. 

Promet će biti onemogućen i u Južnom naselju, u Žumberačkoj, Adžijinoj, Zagorskoj i Slavonskoj ulici, a i na drugim prometnicama u gradskom centru doći će do kraćih zastoja, uz privremeno zaustavljanje prometa.

U nedjelju, 26. svibnja na snazi će biti privremena regulacija prometa, za sav promet će biti zatvoren Trg i Perkovčeva ulica od križanja s Ivanščakovom do Trga te ulica Svete Ane od križanja ulice F. Listza i Trga, u vremenskom periodu od 11 do 13 sati. Ovim putem molimo građane za strpljenje i razumijevanje te pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.