°C 9

"Priča o Jastrebu" - novi jaskanski suvenir

03.07.2017.

majai

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog jučer je u sklopu manifestacije 'Ljeto u Jaski' održana je promocija slikovnice 'Priča o Jastrebu', autorice Daniele Bobinski.

Posjetitelji su na prekrasnoj lokaciji na otočićima kraj jezera u perivoju Erdödy imali priliku na trenutak otputovati u prošlost uz pomoć kostimiranih likova Gradskog kazališta Jastrebarsko koji su uprizorili zanimljive dijelove iz slikovnice.

Slikovnicu su predstavili Ivana Herceg, direktorica turističkog ureda TZG Jastrebarskog koja je i izdavač slikovnice, Daniela Bobinski, autorica teksta, Lara Kreš, autorica ilustracija i Krunoslav Franetić, grafički urednik slikovnice.

Domagoj Šlat, zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog pozdravio je okupljene i naglasio da ova slikovnica nije samo priča za djecu, već i priča za sve ljude, priča koja vječno ostaje u obliku suvenira i koja prezentira naš grad na najbolji mogući način.

Perivojem su odjekivale divne melodije koje su izveli polaznici Glazbene škole Jastrebarsko, a nakon službenog dijela posjetitelji su imali priliku degustirati Griffin vina i pjenušce, vinara Kreše Ivančića.

Svim posjetiteljima jučerašnje promocije organizatori su poklonili primjerak „Priče o Jastrebu“, a svi ostali zainteresirani ovu bajkovitu slikovnicu mogu nabaviti u uredu Turističke zajednice (Vladka Mačeka 1) tijekom radnog tjedna od 9 sati do 14 sati po cijeni od 30 kuna.

Galerija slika

"Priča o Jastrebu" - novi jaskanski suvenir "Priča o Jastrebu" - novi jaskanski suvenir "Priča o Jastrebu" - novi jaskanski suvenir "Priča o Jastrebu" - novi jaskanski suvenir "Priča o Jastrebu" - novi jaskanski suvenir