°C 0

Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji

07.08.2017.

Igor

U hladovini krošnja drveća oko kurije Alapić ove je vruće subote održano događanje „Vidim, čujem i mirišem ljeto“ u organizaciji udruge „Vukovina u srcu“.

Vukovinčani su naumili vruće ljeto upotpuniti zajedničkim druženjem, a fotografije najbolje pokazuju da su unatoč temperaturama i godišnjim odmorima ispunili svoj cilj. Idiličan okoliš slavne kurije bana Gašpara Alapića upotpunjen djelima kipara Mladena Mikulina oživjeli su pričama, filmovima, radionicama, ali i pecilkima i laganom ljetnom hranom.

Stoga i ne čudi velik odaziv mještana koji kroz svoju tek godinu dana staru udrugu su već organizirali niz događanja, a svakako je želja da i sljedeće godine ljeto doživi u ovom obliku.

Galerija slika

Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji Ljeto zamirisalo u hladovini Alapićevih krošnji