°C 9

Kazalište Škrabe upisuje članove!

07.09.2017.

majai

Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost svojim krajem, Županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište je do sada prošlo više od dvije tisuće članova! S velikim su uspjehom igrane predstave na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu, a sada i Vi možete postati član velike obitelji Kazališta Škrabe!

Nakon što je u proteklih pet godina pripremila sedam hit-predstava (Knjiga o džungli, Kako je Tvrtko otkrio Božić, Pustolovine Huckleberryja Finna, Mary Poppins, Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir, Dogodilo se u Betlehemu i Velika tajna Sherlocka Holmesa) te održala uspješan Ljetni kazališni kamp Hawk City 2017, uigrana ekipa kazališnih stručnjaka kreće s novom kazališnom sezonom. Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti – dvije nove predstave te brojna druga događanja u Jastrebarskom i Zagrebu.

Svoje nove predstave, "Zemlja Čudesa" i "Za kunu nade" autora Nine Škrabea, Kazalište Škrabe u Jastrebarskom će premijerno prikazati u ovoj kazališnoj sezoni, a u njima možete sudjelovati i Vi! Kazalište Škrabe okuplja glumice i glumce od 7 do 77 godina starosti, a među naše nove članove posebno pozivamo osnovnoškolce i srednjoškolce!

-Prijem novih članova u Kazalište Škrabe bit će u Domu kulture Jastrebarsko (kino/kazalište) u srijedu, 13. rujna 2017. u 19:30 sati, a za sve naše "stare", već iskusne glumice i glumce upisi i prva proba bit će u četvrtak, 14. rujna 2017. od 19:30 sati – poručuju iz Kazališta.

Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje - dođite i pridružite im se!

Dođite i postanite dio jaskanskog kazališnog života!

Za sve informacije možete se obratiti na email kazaliste.skrabe@gmail.com.