°C 12

Humanitarni koncert "Iz ljubavi za njih" održan u Zaprešiću

14.12.2017.

majai

Humanitarni koncert "Iz ljubavi za njih", u organizaciji Udruge Ivančica, privukao je velik broj Zaprešićana koji su još jednom pokazali senzibilitet za osobe s poteškoćama u razvoju.

Na koncertu je nastupilo nekoliko crkvenih zborova i Kulturno umjetničkih društava Zaprešića i zaprešićkog kraja, a pred posjetitelje su stali i korisnici Udruge Ivančica, koji su prigodnom pjesmom i recitacijom otvorili koncert.

-Nama je bitno da senzibiliziramo ljude, da pobudimo empatiju. Važno nam je da se čuje za naše probleme i da ljudi shvate da u ovom društvu postoje oni koji ne mogu sami živjeti i raditi te kojima treba pomoć- rekao je Andrej Peklić, predsjednik Udruge.Udruga Ivančica već dvanaest godina djeluje sa socijalno-humanitarnom svrhom podrške i unapređivanja kvalitete života osoba s posebnim potrebama i njihovih obitelji. Kontinuirano izučavaju i prate oblike rehabilitacije i potpore svojim korisnicima, unapređuju brigu o njima, a stečena znanja prenose na roditelje. Udruga djeluje u okviru Radionice Zaprešić Centra za rehabilitaciju Zagreb.

Ukoliko želite pomoći radu Udruge, slobodni ste javiti im se, jer svaka je pomoć dobrodošla.

(Grad Zaprešić)