°C 11

FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji

22.12.2017.

Igor

Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec, provelo je u prodajnim centrima KTC-a i Konzuma akciju „Vaš dar za pravu stvar“, u kojoj su prikupljene donacije za prigodne božićne pakete za socijalno najpotrebitije osobe.

Tom je prilikom prikupljeno 620 kilograma hrane i 5 300 kuna od kojih je 100 kućanstava dobilo prigodni poklon paket. Pored toga, u volonterskim akcijama s Osnovnim školama Vrbovec i Gradec, te Srednjom školom Vrbovec provedena je akcija pripreme božićnih kolača koji su podijeljeni s poklon paketima.

Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec zahvaljuje svim volonterima i donatorima uz čestitku za Božić i dobre želje za Novu godinu.

Galerija slika

FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji FOTO: GDCK Vrbovec u još jednoj humanitarnoj akciji