°C 2

FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent

29.11.2018.

Maja Peranić

Veliki adventski vijenac krasi glavni trg u Krašiću. Zajedničkim snagama načinili su ga mještani te ga postavili oko kipa njihova zaštitnika, blaženog kardinala Alojzija Stepinca. O njihovoj kreativnosti i umješnosti najbolje govori galerija fotografija u nastavku, a mi smo sasvim sigurni kako su vrijedni Krašićanci i više nego spremni dočekati advent prožet pravim blagdanskim duhom u njihovom mjestu.

Podsjetimo, manifestacija Advent u Krašiću započinje 1. prosinca u 17 sati svetom misom, a nakon toga i blagoslovom ovog adventskog vijenca.

(foto: TZ Općine Krašić)

Galerija slika

FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent FOTO: Evo kako su se Krašićanci pripremili za advent