°C 4

FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe

04.09.2017.

Igor

Školsko zvono danas se oglasilo kako bi označilo većini učenika povratak u školske klupe u koje je po prvi puta sjelo i 35 prvašića Osnovne škole Dubrava te pet njih Područne škole Nova Kapela. Za sve njih, ali i za njihove roditelje u sportskoj je dvorani priređena topla dobrodošlica koju su im priredili učenici nižih razreda. 

Red pjesme, red recitacije i red plesa bila je topla dobrodošlica za sve njih, a prigodne riječi uputila im je ravnateljica Marijana Kozumplik Kemenović te općinski načelnik Tomislav Okroša koji je i sam nekada bio đak ove osmoljetke.

-Dragi moji prvašići danas vam započinje jedno novo uzbudljivo razdoblje u kojem će te po prvi puta sjesti u školske klupe. Želim vam da s lakoćom usvajate sva znanja, stječete nove prijatelje, a sigurna sam da će uz trud učiteljica, te uz podršku roditelja vaši školski dani biti uspješni- poručila je svim prvašićima ravnateljica Marijana Kozumplik Kemenović.

Općinski načelnik u školu nije stigao praznih ruku, već je svakom od učenika po na osob uručio komplet školskih knjiga, čime je i službeno započelo obrazovanje dubravskih prvašića na čijim se licima vidio sam osmjeh.

Galerija slika

FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe FOTO: Dubravski prvašići sjeli u svoje klupe