°C 4

DM ponovo darivao djecu

19.12.2017.

Igor

U dubravskom restoranu Sablić, u podne je održana lijepa humanitarna akcija. Gradsko društvo Crvenoga križa Vrbovec darivalo je udomljenu djecu u obiteljima Dubrave i okolice. 

Pakete je ponovo osigurala tvrtka DM. Predsjednik Skupštine Crvenoga križa Vrbovec Mato Jelić izrazio je zahvalnost donatoru i istakao kako se na vrbovečkom području, pogotovo dubravskom, nalazi najviše udomiteljskih obitelji s preko 700 udomljenih osoba. Darovi tvrtke DM obradovat će mnoge za predstojeće božićne blagdane – kazao je.

Prisutne je pozdravila i menadžerica DM-a Dijana Košić, koja je istaknula kako je njena tvrtka osigurala ovih dana osigurala 5000 poklona za potrebne u cijeloj Hrvatskoj, ali kako o socijalno ugroženima inače vode brigu cijele godine.

-Svaki smo paketić pakirali kao da je za nas doma, s puno pažnje i ljubavi. Posebno mi je drago što smo ovakav način  završili još jednu godinu. Inače, vodimo se motom: pred nama je radost blagdana i radost darivanja!

Izveden je i kraći zabavno-plesni program, a  potom Djed Mraz razdraganoj djeci podijelio i 70 paketa. (F.Simić)

Galerija slika

DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu DM ponovo darivao djecu