°C 6

Samoborac u kući skrivao i prepakiravao veću količinu marihuane pa je potom dilao

04.10.2019.

Petar Brnada

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

-Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine konoplje tipa droga (marihuana), koju je potom skrivao i prepakiravao u obiteljskoj kući na području Samobora, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na ilegalnom tržištu- rekli su iz PUZ-a.

Obavljenom pretragom kuće u Samoboru kojom se koristi osumnjičeni, pronađeno je ukupno 633,1 grama konoplje tipa droga (marihuana) pakirane u dva paketića i jednu vreću i 9 staklenki te digitalnu vagu s tragovima konoplje tipa droga.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

FOTO: PU zagrebačka