°C -2

Anđela iz Drenja Brdovečkog proslavila 106. rođendan

02.08.2019.

Romana Šimek

Gospođa Anđela Šoštarić rođena je 2. kolovoza 1913. godine u Drenju Brdovečkom i danas je u društvu obitelji proslavila 106. rođendan. Čitav život provela je na ovom području radeći kao služavka kod imućnijih obitelji. Sada vrijeme provodi u krugu svoje obitelji. Na pitanje u čemu je tajna dugovječnosti, gospođa Anđela odgovara – u puno kretanja, puno rada i druženja.

Jednoj od najstarijih stanovnica Zagrebačke županije, ali i cijele Hrvatske rođendan je u njenoj obiteljskoj kući čestitao župan Stjepan Kožić. „Moje želje su da je prati zdravlje, pozitivan stav prema životu i da još poživi okružena svojim najmilijima. Mislim da je u današnje vrijeme prava privilegija dočekati starost u svojoj kući, imati obitelj koja brine o svom najstarijem članu, a to upravo ima gospođa Anđela“, istaknuo je župan Kožić.

Gospođi Anđeli želimo sretan 106. rođendan!

Galerija slika

Anđela iz Drenja Brdovečkog proslavila 106. rođendan Anđela iz Drenja Brdovečkog proslavila 106. rođendan Anđela iz Drenja Brdovečkog proslavila 106. rođendan Anđela iz Drenja Brdovečkog proslavila 106. rođendan